Over L'Arc

Ceuclum

In het jaar 50 n. Chr. werd Cuijk, ook wel Ceuclum, gesticht door de Romeinen. Vanwege de strategische ligging tussen Maastricht en Nijmegen, werd Ceuclum al snel een centrale nederzetting met een Castellum (een fort). Ook hebben de Romeinen rond 347 n. Chr. een stenen brug over de Maas gebouwd, deze was, samen met een stenen brug bij Maastricht, de enige die de Romeinen ooit in Nederland bouwden. L'Arc vindt het belangrijk dat deze invloedrijke geschiedenis niet zomaar wordt vergeten, daarom omarmen wij dit in bijvoorbeeld ons logo!

Banen en bogen

L’Arc beschikt over een eigen 8-baanse schiethal waar je op 18 en 25 meter kan boogschieten. Daarnaast kan je ook op onze buitenbaan terecht, waar tot 90 meter geschoten kan worden!

Op deze banen worden verschillende type bogen gebruikt. Deze vallen onder de categorieën: traditioneel, recurve, barebow en compound. Zijn deze termen voor jou niet heel bekend en wil je hier graag meer over weten?

Over deze bogen

Het bestuur

Ferdinand

Voorzitter

Shennan

Secretaris

Floris

Penningmeester

Vertrouwens contact personen

Als er sprake is van grensoverschrijdend gedrag dan kun je contact opnemen met een van de vertrouwenscontactpersonen: Marlous van Megen en Lia Gaebler. Samen kijken we wat we kunnen doen. Vertrouwelijk natuurlijk!

Lees verder
a2hs_explain
a2hs_tap
a2hs_then